Tjenester for utbyggere

Flyt for dine byggeprosjekter

Forutsigbare og effektive oppgjør kombinert med gode råd og solid oppfølging er byggeklosser vi bidrar med for din utbyggervirksomhet.

Flere tjenester gjør oss i stand til å jobbe mer helhetlig med dine prosjekter.

Dine fordeler

Likviditet er avgjørende for deg som driver byggevirksomhet og selger prosjektene dine på egenhånd. Det å følge opp innbetalinger og ta hånd om lovpålagte garantier selv kan derimot være krevende. I tillegg til å gi deg trygghet og forutsigbarhet rundt tinglysing, er vi opptatt av at du som utbygger skal ha hurtige oppgjør. Som del av våre konsulenttjenester bistår vi gjerne også med rådgivning og håndtering av seksjonering og fradeling, samt opprettelse av sameier og borettslag.

Teknologi åpner dørene for effektivt og praktisk å kunne håndtere oppdrag i hele landet på en effektiv og trygg måte. E-signering, e-tinglysing og eventuelle videokonferanser er vi komfortable med, og dette gir oss anledning til å hjelpe deg der du bygger – uavhengig av geografi.

Som «mellommann» i slike prosesser ivaretar vi utbygger, samtidig som kjøper får en trygg avslutning på sin bolighandel.

Din utbyggervirksomhet har antakelig varierende behov. Vi ser gjerne nærmere på hvordan vi kan bistå deg så effektivt som mulig, og skreddersyr et tjenestetilbud som passer nettopp din virksomhet.

Ta kontakt for en grundigere dialog

Ofte stilte spørsmål og svar

Jeg er utbygger og selger boligene selv, men trenger en profesjonell oppgjørsmegler til å utferdige kontrakt, håndtere tinglysing og oppgjør. Kan dere hjelpe oss med dette?

Vi har lang erfaring i prosjektoppgjør og tilbyr trygge og effektive oppgjør.

Hvilken informasjon må dere ha fra meg for å kunne utarbeide kontrakten og foreta oppgjøret?

Vi trenger informasjon om selve transaksjonen, slik som personalia på kjøper/selger, hva som er avtalt, kjøpesum, matrikkel, med mer. Mer spesifikk informasjon om hva vi trenger tilsendes når vi kommer så langt.

Håndterer dere e-tinglysing og e-signering?

E-signering og e-tinglysing benyttes i dag i de fleste saker. Det er kun unntaksvis at dokumenter signeres og tinglyses manuelt, men kan gjennomføres om ønskelig.

Kan dere hjelpe til med å rydde i grunnboken, slette tinglyst forkjøpsrett, bruksrett og andre tinglyste erklæringer?

Vi besitter nyttig kunnskap om hvordan man sletter ulike heftelser. Sletting av rene pengeheftelser vil vi normalt håndtere ved oppgjør.

Hva koster et kontraktsoppdrag hos dere?

Arbeidsmengden vil variere og dermed også prisen. Vi sender deg gjerne et tilbud etter nærmere dialog om oppdraget. Send oss en forespørsel!

Hvor raskt kan dere sette i gang med oppdraget?

Normalt kan vi komme raskt i gang etter at nødvendig kundekontroll er gjennomført og oppdragsavtale mellom oss er signert.

Hvor lang tid tar det før vi ser oppgjøret på kontoen vår?

Første virkedag etter at skjøtet er tinglyst vil vi normalt kunne igangsette oppgjørsarbeidet.

Hvilke tilleggstjenester kan dere tilby?

Vi kan være behjelpelige med fradeling/sammenføyning, seksjonering, stiftelse av sameie og borettslag, rydding av grunnboken, stiftelse av realsameie og andre eiendomsrelaterte oppgaver. Send en forespørsel om tilleggstjenester!